Български | English
Начало » За нас » Препоръки
За нас
Продукти
Услуги
Уеб дизайн

Вашето ефективно уеб присъствие е гарантирано

Насочихме се към екипа на "Интерфейс", докато търсехме надеждна компания, която да изпълни нашия амбициозен проект. Специфичните ни изисквания и краткият срок го правеха труден за реализиране.

През месеците на сътрудничество те доказаха своята отдаденост в работата и професионализъм. Лесно се адаптираха към менящите се изисквания и нови идеи. Нещо повече, предоставяха алтернативни решения на всеки възникнал проблем в процеса на разработването.

Като резултат на тяхната отговорност, проектът ни беше успешно осъществен. Изключително сме доволни от елегантния дизайн и предоставените функционалности на нашия сайт. Поръчката ни не само че беше изпълнена в срок, но ни предложиха и поддръжка и допълнителна помощ след нейното пускане онлайн.

Препоръчваме "Интерфейс" като разработваща компания, постигаща и най-високите изисквания на клиентите. Използвайки услугите на "Интерфейс" вашето ефективно уеб присъствие е гарантирано.

инж.Илинка Митева - управител

Явлена - Агенция за недвижими имоти


Екипът на "Интерфейс" демонстрира отлична ориентация и гъвкавост

Нашата компания избра "Интерфейс" за разработката на фирмения ни уеб сайт. Решeнието да възложим проекта на тях беше взето още на първата ни среща, когато изпитахме чувството, че те са открити, отговорни, заслужаващи нашето доверие. Впоследствие това беше потвърдено от клиентското им обслужване и следпродажбен сервиз.

Целият процес по разработката на уеб сайта протече съгласно изискванията ни за корпоративен дизайн, където екипът на "Интерфейс" демонстрира отлична ориентация и гъвкавост. В нашето сътрудничество компанията доказа своята акуратност, което доведе до създаването на стойностен продукт.

Времето за извършване на проекта не превиши сроковете, посочени в договора. Получихме и максимална поддръжка при инсталирането, тестването и пускането на сайта.

Желанието ни да продължим отношенията си с "Интерфейс" се основава на собствената ни преценка за професионализма и мотивацията на техните специалисти. При сътрудничеството ни с тази компания открихме и съмишленик относно фирмените ни ценности – ориентация към успеха, иновативност и отговорност.

инж.Надежда Войнова - управител

Гал-Консулт - Агенция за недвижими имоти


Екипът на "Интерфейс" напълно оправда очакванията ни

За нас е удоволствие да изразим впечатлението си от партньорството си с фирма "Интерфейс" ЕООД Възползвахме се от услугите им за изработването на специализиран софтуер необходим при извършването на нашата дейност.Фирма "Интерфейс" ЕООД напълно оправда очакванията ни и се справи успешно със специфичните ни изисквания, спазвайки договорените срокове на проектиране, изработване и внедряване на продукта.

Постигнатия резултат е в следствие на добрата работа на целия екип от амбициозни и надеждни професионалисти.

Ще се радваме и занапред да се възползваме от професионалния им опит и заедно да се справим с предизвикателствата в областта на информационното обслужване.

Желанието ни да продължим отношенията си с "Интерфейс" се основава на собствената ни преценка за професионализма и мотивацията на техните специалисти. При сътрудничеството ни с тази компания открихме и съмишленик относно фирмените ни ценности – ориентация към успеха, иновативност и отговорност.

Васил Точев - управител

Капитал - Агенция за недвижими имоти

Новини
В сайта на 'www.ibuy.bg ' можете да намерите и закупите електроника по избор. Стоката е нов внос и на достъпни цени. В ...Още