Български | English
Начало » Уеб дизайн » Промоционален сайт
За нас
Продукти
Услуги
Уеб дизайн

Промоционален сайт

Промоционалният сайт е интернет-ресурс, посветен на определена стока или услуга, която се разпространява или оказва от компанията. Популярността на промоционалните сайтове, която наблюдаваме в последно време е свързана с това, че промо сайтовете са достатъчно ефективен маркетингов инструмент.
Все по-често разработването на промоционален сайт става задължителен елемент от голямата рекламна кампания.

Промоционалните сайтове позволяват успешното решаване на различни маркетингови задачи:

  • С помощта на промоционалните сайтове до потенциалните потребители достига максимум информация за един или друг продукт, комплекс услуги, промоционални акции и т.н.
  • Уникалните възможности на Интернет позволяват при рекламирането на промоционален сайт компанията да се съсредоточи само върху целевата аудитория. Така че Вие ще можете по-ефективно да осъществявате рекламна кампания, без да харчите ненужни средства.
  • Промоционалният сайт позволява ефективно решаване на различни задачи, свързани с имиджа на компанията, позициониране на стоки, тяхното движение, техническа поддръжка и др. На практика това ще понижи издръжката на маркетинговата дейност на компанията и ще подобри нейния имидж. Чрез уникалните възможности на Интернет промоционалният сайт позволява на компанията без значителни загуби да получи различни данни за посетителите: тяхната възраст, доходи, длъжност и т.н.

При проектирането на промоционални сайтове ние използваме различни маркетингови данни: това е задължително условие за успех на всеки презентационен проект. Всички по-нататъшни действия по създаването на промоционалните сайтове – концепция на дизайна, програмиране, разработване на информационни материали или стратегия за популяризиране на ресурс, се осъществяват с оглед на стратегически план за популяризиране.

След разработването на промоционалния сайт ще повишим търговската му ефективност провеждайки рекламна кампания в Интернет. Ще разработим план за рекламна кампания, ще подготвим рекламни материали, ще ги публикуваме и ще анализираме резултатите от кампанията.

Новини
В сайта на 'www.ibuy.bg ' можете да намерите и закупите електроника по избор. Стоката е нов внос и на достъпни цени. В ...Още