Български | English
Начало » Уеб дизайн » Корпоративен сайт
За нас
Продукти
Услуги
Уеб дизайн

Корпоративен сайт

Сайтът е източник на информация за Вашата компания. Чрез него разказвате на потенциалните си клиенти за Вашите възможности, продукти, услуги и конкурен   тни предимства. Освен това той работи 7 дни в седмицата, по 24 часа в денонощие.

Сайтът увеличава скоростта на Вашата работа. Електронните комуникации ще Ви позволят да спестите време за обмяна на информацията с възложителите. А нашата система за управление на сайта "e-Interface" ще Ви позволи лесно и бързо да обновявате съдържанието на сайта: да публикувате последните новини от компанията, да внасяте корекции в ценовата листа, да рекламирате нови продукти и услуги.

Сайтът намалява издръжката на Вашата компания. Като всеки информационно-рекламен инструмент, той е способен да привлича вниманието на потенциалните клиенти към Вас. Разликата е в това, че всяка рекламна кампания някога свършва. А сайтът остава завинаги. И веднага след пускането му в експлоатация той започва да се самоизплаща.

Чрез сайта ще си сближите повече с клиентите си. Възможностите за комуникация между потребителите и сътрудниците във Вашата компания, които предоставя един интерактивен сайт, ще Ви позволи да изясните, кои Ваши стоки и услуги представляват интерес за клиентите и колко те са удовлетворени от качеството на Вашата работа. С помощта на тези данни Вие ще можете да оптимизирате бизнес-процесите в компанията си, да проверите пазарната позиция на Вашите продукти, да изберете оптималния път за по-нататъшното развитие на фирмата. Но това не е всичко. Корпоративният сайт ще Ви позволи с минимални средства да информирате клиентите си за новите стоки и услуги, които предлагате. Чрез разпращане по електронна поща Вие можете редовно да информирате възложителите за новините във Вашата фирма, обновяването на асортимента, намаленията и разпродажбите. Ефективността на тези действия е доказана на практика от не една търговска компания.

Богатият ни опит в разработването на корпоративни сайтове ни позволява да създаваме качествени, ефективни, стилни корпоративни сайтове с различно функционално предназначение. Вашият сайт ще бъде изработен от екип опитни специалисти – мениджър на проекта, дизайнер, програмист, мениджър по информационното запълване и популяризиране, филолог.

По време на изработването на сайтовете ние използваме комплексен подход, включващ предварителни маркетингови проучвания, проектиране и разработване на сайта, публикуване в Интернет, а също така и ресурси и техническа поддръжка. Този комплексен подход е нашето ключово предимство, което ни позволява да създаваме web-ресурси, които успешно се справят с маркетинговите цели и задачи, които са ни поставени.

Новини
В сайта на 'www.ibuy.bg ' можете да намерите и закупите електроника по избор. Стоката е нов внос и на достъпни цени. В ...Още